خاموشی خطاب به وعاظ: پیشرفتهای علمی کشور را برای مردم تبیین کنید
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خطاب به وعاظ با تاکید بر اینکه انقلاب اسلامی را بشناسید و تعریف کنید، گفت: پیشرفتها را مانند جایی که نیروگاه خورشیدی درست می کنند، جاده و ریل و جریان زنجیرههای تولید و دانش بنیانها را از نزدیک مشاهده کنید و برای مردم به صورت عزتمدارانه تعریف کنید.
به گزارش آرتیو، حجت الاسلام سیدمهدی خاموشی، رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه طی سخنانی در نشست با وعاظ که امروز (۱۲تیرماه) در آستان مقدس شیخ صدوق(ع) برگزار شد، با بیان اینکه سازمان اوقاف و امور خیریه سه وظیفه بر اساس قانون و شرع دارد، گفت: قانون در ماده یک می گوید موقوفات فاقد متولی در اختیار ولی فقیه است و در اینجا ولایت فقیه نماینده تعیین می کند. بودجهای که در سازمان وقف شکل گرفته بودجه عمومی و بیت المال نیست و عوارض و مالیات نیز نیست، وقف است، محدوده وقف، اجرای نیت واقف، حفظ عین موقوفه و مولدسازی موقوفات است و برای سند گرفتن موقوفات در دوسال اخیر دو و نیم برابر عمر وقف در ایران با همکاری سازمان ثبت، توانستیم سند تک برگ بگیریم و انشاالله این کار ادامه می یابد و کل موقوفات باید دارای سند تک برگ و کاداستر شوند و GIS مکانی را نیز حاکم می کنیم.
وی اظهار کرد: به شهادت آمار، در رابطه با پرونده های قضایی در طول زمان وقف، ۱۵۷ هزار پرونده وجود داشته که ۷۰ درصد پرونده ها کاهش پیدا کرده است که این امر بخاطر سنددار شدن و کاداستر است. ما سازمان اوقاف را به عنوان نهادی منضبط در زمینه اسناد ملکی و ثبتی پیش بینی می کنیم.
حجت الاسلام خاموشی افزود: نکته دیگر اینکه در نظر داریم سازمان اوقاف نهادی خودگردان شود و بتواند مولدسازی های مفصلی را صورت دهد. با آماده سازی فنی و کارکردهایی که در رقبات حاکم می شود، می توانیم این موضوع را توقع داشته باشیم. هرچه در موقوفات مولدسازی کنیم وظیفه داریم در جای دیگر توسعه دهیم به عنوان مثال در اربعین قریب ۳۷۰ موکب در ایران و عراق تدبیر کردیم.
وی در رابطه با موضوع انتخابات گفت: انقلاب اسلامی ایران قریب ۵ دهه است در این کشور توسط روحانیت و امام (ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی مدیریت شده و مقام معظم رهبری به شما خطاب جهاد تبیین کرده است و من خواهش دارم انقلاب اسلامی را بشناسید و تعریف کنید؛ یعنی پیشرفتها را مانند جایی که نیروگاه خورشیدی درست می کند، جاده و ریل و جریان زنجیرههای تولید و دانش بنیانها را از نزدیک مشاهده کنید و برای مردم به صورت عزتمدارانه تعریف کنید.
رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه بیان کرد: امروز در نظام اسلامی در حوزه جهاد تبیین باید قوی عمل کنیم. اینجانب به دلیل ماموریت در شرق آفریقا به این منطقه سفر می کنم و مواردی را می بینم و می شنوم، سه سال قبل نماینده پارلمان تانزانیا نطقی می کند و می گوید تا دیر نشده با ایران قوی ارتباط برقرار کنید، معنایش این است که در خارج از کشور ما را قوی می دانند. جهاد تبیین که چند سال است از سوی رهبر معظم انقلاب اسلامی مورد تاکید قرار گرفته مشخص است که باید به چه مواردی به پردازیم.
وی افزود: انقلاب اسلامی موجود حی و توانمند است و مرزهای عجیبی را درنوردیده است و وعده صادق دیگر مذاکره دست بالای غربی ها را نمی پذیرد. ما داریم بعد از وعده صادق تاریخ را می نویسیم. بعد از وعده صادق با قدرتمندی مذاکره می کنیم. نظام اسلامی از موانع عبور کرده است. هر فردی در ریاست جمهوری قرار بگیرد باید همین خط را ادامه دهد.
حجت الاسلام خاموشی اظهار کرد: استعدادهای نیروی انسانی و جهش های علمی ما زبانزد کشورهای دیگر است ما در دیپلماسی باید کالای دانش بنیان روی میز قرار دهیم و قطعا استقبال می شود. ما هویت و شناسه علمی داریم. چه ایرادی دارد در سخنرانی در هیئتها هر شب یک دانشمند یک ربع درمورد اقدامات صورت گرفته در حوزه علم و تکنولوژی توضیح دهد. ما باید مسیر پیشروانه نظام اسلامی را در مسیر سیاست نبرد با غرب پیش ببریم. قرآن می فرماید: «وَلا تَهِنوا وَلا تَحزَنوا وَأَنتُمُ الأَعلَونَ إِن کُنتُم مُؤمِنینَ»، (و سست نشوید! و غمگین نگردید! و شما برترید اگر ایمان داشته باشید) نباید سستی کرد و کسی نباید پیام سستی از انقلاب به غرب بدهد باید پیام قوی به غرب بدهیم. مرز امنیت ما میدان است و دیپلماسی ما تابع میدان باید باشد و در سراسر جهان همینطور است.
وی تصریح کرد: باید تولید ملی را تقویت کنیم و با استعدادهایی که داریم امکانپذیر است. ایران معادن قوی دارد ما ۳۰۰ روز آفتاب داریم و می توانیم صدها و هزاران مگاوات برق تولید کنیم رهبر معظم انقلاب اسلامی هرسال به همین دلیل شعار اقتصادی می دهند.
در محرم مجالس و محافل حضرت سیدالشهدا(ع) را غنا ببخشیم
در بخش دیگری از این مراسم حجتالاسلام بیآزار تهرانی درباره غنابخشی به مجالس و محافل حضرت سیدالشهدا(ع) در محرمی که در پیش است، گفت: حقیقتا عظمت سیدالشهدا(ع) را در مباهله می توانیم ببینیم و رکن وجودی نبوت کبری و ولایت عظمی صدیقه کبری(س) است. هویت باطنی غدیر را باید در مباهله یافت. ما با سرمایه مکتب سیدالشهدا(ع) علی یوم القیامه مسیرمان روشن است و نقشه راه معلوم است.
وی اظهار کرد: امروز در نمایشگاه دستاوردهای وقف آثار بسیاری از سازمان اوقاف شاهد بودیم. در بسیاری از موارد در امید بخشی به مردم پیشرانی داریم به این دلیل که ریاست سازمان دیدگاه اصلیشان در حوزه اجتماعی است؛ یعنی اوقاف تلخیص سه کلمه اجتماعی، فرهنگی و قر آنی است. باید خدمات که در بقاع متبرکه صورت می پذیرد، تبیین شود.
حجت الاسلام عابدینی از اساتید حوزه علمیه نیز طی سخنانی در این مراسم به سه نکته قرآنی اشاره کرد و گفت: نکته اول آیه مباهله است که در کتاب المراقبه آمده است که هم اثبات نبوت و هم اثبات ولایت است. لذا بزرگداشتش باید به همین عظمت باشد. نکته دوم اینکه ما اگر بخواهیم از قرآن در زمینه تکلیفمان در نظام تبیین استفاده کنیم ایه شریفه آل عمران مبین خوبی است که می فرماید: «وَ إِذْ أَخَذَ اللَّهُ مِیثاقَ الَّذِینَ أُوتُوا الْکِتابَ لَتُبَیِّنُنَّهُ لِلنَّاسِ وَ لا تَکْتُمُونَهُ» باید محور تبلیغ و تبیین قرآن باشد.
وی اظهار کرد: رهبر معظم انقلاب اسلامی بارها تاکید داشته اند که مطالبی که می خواهید بگویید مستند به قرآن باشد زیرا قرآن حبل المتین ماست ما باید در حوزه ارتباطی خود یاد بگیریم مردم را به قرآن ارجاع دهیم و در خطابه ها نشان دهیم که قرآن اصل است.
پایان خبر آرتیو
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "خاموشی خطاب به وعاظ: پیشرفتهای علمی کشور را برای مردم تبیین کنید" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "خاموشی خطاب به وعاظ: پیشرفتهای علمی کشور را برای مردم تبیین کنید"، کلیک کنید.