چگونه یک حساب کاربری یا کانال را در تلگرام ریپورت کنیم؟

یکی از امکانات مفید تلگرام برای مدیریت جامعه کاربران و حفظ امنیت قابلیت ریپورت کردن حساب های کاربری کانال ها و گروه های متخلف است. اگر شما هم با اکانتی مواجه شده اید که محتوای نامناسبی منتشر می کند یا رفتاری مخرب دارد می توانید به راحتی آن را به تلگرام گزارش دهید. در این مقاله مراحل ریپورت کردن به زبان ساده و با جزییات شرح داده شده است تا کاربران مبتدی هم بتوانند به راحتی از این قابلیت استفاده کنند.

 

چرا ریپورت کردن حساب های متخلف در تلگرام مهم است؟

تلگرام فضایی است برای ارتباطات باز اما همین فضا اگر کنترل نشود می تواند جولانگاه فعالیت های نامناسب شود. گزارش دادن به موقع محتوا و حساب های کاربری متخلف علاوه بر افزایش امنیت فضای مجازی به شما و دیگران کمک می کند تا تجربه بهتری از تلگرام داشته باشید.

 

مراحل ریپورت کردن حساب کاربری در تلگرام

انتخاب اکانت متخلف

ابتدا وارد صفحه پروفایل یا کانالی شوید که قصد دارید ریپورت کنید. این می تواند یک حساب کاربری کانال یا گروه باشد.

مرحله ۱ : دسترسی به گزینه های پروفایل

در صفحه پروفایل یا کانال روی سه نقطه عمودی در گوشه بالا سمت راست کلیک کنید. با این کار منویی برای شما باز می شود که گزینه های مختلفی را در اختیار شما قرار می دهد.

مرحله ۲ : انتخاب گزینه Report

در منوی باز شده گزینه Report را انتخاب کنید. بسته به نسخه تلگرام شما این گزینه ممکن است با عنوان های مختلفی مثل Report User Report Channel یا Report Group ظاهر شود.

مرحله ۳ : انتخاب دلیل ریپورت

تلگرام از شما می خواهد که دلیل ریپورت را مشخص کنید. در این مرحله چند گزینه مختلف خواهید داشت. هرکدام را که به محتوای ارسالی نزدیک تر است انتخاب کنید. دلایل اصلی که تلگرام برای ریپورت در نظر گرفته به شرح زیر است :

دلیل ریپورت

توضیح

Spam

ارسال پیام های اسپم یا تبلیغاتی

Fake Account

حساب های جعلی یا فیک

Violence

محتوای خشونت آمیز یا تروریستی

Child Abuse

محتوای غیرقانونی مربوط به کودکان

Pornography

محتوای جنسی یا پورنوگرافی

Other

سایر دلایل (برای دلایلی که در گزینه های بالا نیستند)

نکته : انتخاب دلیل صحیح برای ریپورت باعث می شود که تلگرام سریع تر به موضوع رسیدگی کند.

مرحله ۴ : ارسال گزارش

پس از انتخاب دلیل دکمه Submit را بزنید. تلگرام گزارش شما را دریافت کرده و آن را بررسی می کند. بررسی ها ممکن است چند روزی زمان ببرد.

ریپورت کردن گروه ها و کانال های عمومی

برای گروه ها و کانال ها هم مشابه مراحل بالا عمل می کنید اما گزینه ها ممکن است اندکی متفاوت باشند.

مراحل :

  1. وارد کانال یا گروه موردنظر شوید.
  2. روی سه نقطه بالا سمت راست بزنید.
  3. Report را انتخاب کرده و دلیل را مشخص کنید.
  4. در نهایت Submit کنید.

ریپورت اسپم در پیام های خصوصی

اگر کسی بدون اجازه و به شکل اسپم پیام های تبلیغاتی برای شما ارسال می کند در قسمت چت خود می توانید مستقیماً آن پیام را ریپورت کنید :

  1. باز کردن چت : وارد صفحه گفت وگو شوید.
  2. ریپورت اسپم : در بالای صفحه گزینه ای به نام Report Spam مشاهده می کنید. این گزینه زمانی نمایش داده می شود که شخصی برای اولین بار به شما پیام می دهد.
  3. با کلیک روی Report Spam نه تنها پیام به تلگرام گزارش داده می شود بلکه فرستنده نیز بلاک می شود و دیگر نمی تواند به شما پیام بدهد.

 

چگونه می توانید مطمئن شوید که تلگرام به گزارش شما رسیدگی کرده است؟

تلگرام به طور مستقیم گزارشی از نتیجه بررسی ها به شما نمی دهد. با این حال اگر حساب کاربری یا کانالی واقعاً متخلف باشد تلگرام در مدت زمان کوتاهی آن را حذف یا محدود می کند. گاهی اوقات هم بسته به نوع تخلف ممکن است پس از گزارش های مکرر از طرف کاربران دیگر به حساب کاربری رسیدگی شود.

 

پرسش های متداول

آیا اکانتی که ریپورت کرده ام از ریپورت من باخبر می شود؟

خیر. گزارش شما کاملاً محرمانه است و کاربر مقابل هیچ اطلاعی از این موضوع نخواهد داشت.

چه مدت طول می کشد تا تلگرام به گزارش ها رسیدگی کند؟

زمان مشخصی ندارد اما معمولاً در کمتر از چند روز به حساب های متخلف رسیدگی می شود. موارد جدی تر ممکن است سریع تر بررسی شوند.

آیا امکان برگشت از ریپورت وجود دارد؟

خیر. پس از ارسال گزارش نمی توانید آن را لغو کنید. بنابراین بهتر است با دقت دلیل ریپورت را انتخاب کنید و در صورتی که مورد مطمئنی نیستید از ریپورت کردن خودداری کنید.

 

نتیجه گیری

استفاده از قابلیت ریپورت در تلگرام کمک می کند که فضای این پلتفرم برای همه کاربران امن تر و سالم تر بماند. اگر با حساب های متخلف مواجه شدید با رعایت این مراحل ساده می توانید به راحتی آن ها را گزارش دهید و در بهبود جامعه کاربری تلگرام سهمی داشته باشید.

منبع:

https://yaraplus.org/

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "چگونه یک حساب کاربری یا کانال را در تلگرام ریپورت کنیم؟" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی, کسب و کار ایرانی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "چگونه یک حساب کاربری یا کانال را در تلگرام ریپورت کنیم؟"، کلیک کنید.

‫19 دیدگاه ها

  1. من کانال های زیادی رو ریپورت کردم ولی متاسفانه حس می کنم خیلی کند پیگیری می شه. امیدوارم تلگرام این بخش رو بهبود بده چون برخی کانال ها واقعاً خطرناک هستن.

  2. به نظرم خیلی کارآمد و خوب بود این آموزش. ولی ای کاش تلگرام یه پیامی می فرستاد که مثلا گزارش شما در حال پیگیریه یا نتیجه اش رو اعلام می کرد.

  3. این راهنما خیلی مفید بود. ولی یک سوال اگر یه گروه ریپورت بشه آیا کل گروه بسته میشه یا فقط محتوای مشکل دار بررسی میشه؟

  4. جالبه که تلگرام دلیل ریپورت رو می پرسه. ولی به نظرم گزینه هاش خیلی محدوده؛ مثلاً می تونست مواردی مثل «رفتارهای مزاحم» یا «ارسال لینک های مشکوک» هم اضافه کنه.

  5. ریپورت کردن توی تلگرام آسونه ولی حس می کنم نتیجه اش خیلی قابل لمس نیست. من یک اکانت اسپمر رو چند بار ریپورت کردم و همچنان داره پیام میده.

  6. این که ریپورت ها مخفی می مونه خیلی خوبه چون نمی خوام اون کانالی که گزارش کردم بدونه کار منه. خیلی توضیحاتتون کمکم کرد ممنون!

  7. فکر می کردم ریپورت کردن کانال ها فقط به خاطر تبلیغاته ولی الان متوجه شدم برای موارد حساس تر هم قابل استفاده س. خیلی خوب توضیح دادید.

  8. عالی بود مخصوصاً جدول دلایل ریپورت خیلی کمک کرد. ولی خب کاش یه فیدبکی از تلگرام می گرفتیم که مثلاً کاربر بلاک شده یا کانال بسته شده.

  9. واقعا بعضی از کانال ها و گروه ها رفتارهای نامناسبی دارن و ریپورت کردنشون واجبه. فقط امیدوارم تلگرام سریع تر رسیدگی کنه.

  10. آموزش خیلی واضحی بود ممنون. فقط حس می کنم تلگرام باید تنوع دلایل رو بیشتر کنه گاهی محتوای ارسالی چند دسته رو شامل می شه ولی تو گزینه ها نیست.

  11. خیلی جالب بود من تا حالا نمی دونستم چطور می تونم یه کانال رو ریپورت کنم. ولی یک سوال دارم اگه کانال های فیک یا جعلی رو ریپورت کنیم تلگرام چقدر زمان می بره تا بررسی کنه؟

  12. ممنون از توضیحاتتون. ریپورت یه کانال اسپم رو انجام دادم ولی حس می کنم هنوز هم مثل قبل پیام می گیرم. کاش تلگرام یه تأییدیه یا پیگیری به کاربرها می داد.

  13. به نظرم اگه ریپورت ها تأثیر سریع تری داشته باشه خیلی بهتره. من چندتا کانال فیک رو ریپورت کردم اما هنوز مثل قبل فعالن. کسی تجربه مشابهی داشته؟

  14. من برای اولین بار با این مطلب یاد گرفتم چطوری ریپورت کنم. کاش تلگرام نتیجه رو هم بهمون اطلاع می داد چون نمی دونم اصلاً بهش رسیدگی شده یا نه!

  15. یه مورد بود که کانال های فیک می ساخت و از اسم های واقعی استفاده می کرد؛ ریپورتش کردم ولی بعد چند هفته هنوز فعاله. این سرعت رسیدگی یه کم اذیت کننده س.

  16. من یک بار یه حساب رو به اشتباه ریپورت کردم کاش راهی بود که بتونم این کار رو لغو کنم. تلگرام خیلی این گزینه ها رو محدود گذاشته.

  17. خیلی وقتا اکانت های اسپم توی پیام خصوصی هم مزاحمت ایجاد می کنن. این بخش ریپورت اسپم پیام های خصوصی واقعا ضروری بود و ممنون که توضیح دادید.

  18. من هم بعضی کانال ها رو که محتواشون مشکوک بود ریپورت کردم. کسی می دونه که ریپورت چند نفر لازمه تا تلگرام حتماً رسیدگی کنه؟

  19. اینکه ریپورت کردن ناشناسه خیلی خوبه چون آدم مطمئنه طرف مقابل متوجه نمیشه. فقط نمی دونم تلگرام چه مدت طول می کشه تا پیگیری کنه.