برای اقدامات مهم مهدی تاج؛ استاد در نقد، غریبه با تمجید
همیشه عادت داریم به انتقاد و هرگز تعریف و تمجید را به بهانه انجام یک کار مهم و بزرگ در دستور کار قرار نمیدهیم. در همه موارد چنین رفتاری را از خود نشان میدهیم و گویی که با نقد میانه بهتری نسبت به تمجید داریم. این اتفاق را همین حالا هم به چشم میبینیم. جایی که فدراسیون فوتبال خارج از حیطه وظایف خود قرار است برخی ورزشگاهها را به سیستم ویای آر تجهیز کند. کاری که در تمام دنیا بر عهده باشگاهها است و نه فدراسیون فوتبال یا اتحادیه فوتبال.
اما پروسه تجهیز ویای آر چطور است؟ پاسخ این پرسش میتواند کار فدراسیون فوتبال را مهمتر و بزرگتر جلوه بدهد. مثلاً اگر منچستریونایتد بخواهد ورزشگاه اولدترافورد را با سیستم ویای آر تجهیز کند، باید ابتدا نامهای به اتحادیه فوتبال انگلیس ارسال کند. اتحادیه تکنولوژی ویای آر ا را معرفی میکند و تمام. دیگر بر عهده باشگاه مربوطه است تا با شرکتهای مختلف برای تجهیز ویای آر همکاری کند و البته هزینههایش را متقبل شود. ساز و کار همین است، بدون ذرهای اغراق.
در ایران، اما خلاف چنین موضوعی را مشاهده میکنیم. همه از فدراسیون فوتبال انتظار دارند تا با فیفا مکاتبه کند، ویای آر را بیاورد و هزینه شرکتهای مربوطه را نیز پرداخت کند. اتفاقاتی که هیچ جای جهان نمونهاش را نمیبینیم، اما در ایران چرا. حالا به نمونههای کوچکتر هم اشاره میکنیم. فقط در ایران این اتفاق میافتد که رئیس فدراسیون فوتبال درگیر نصب صندلیهای ورزشگاه تختی انزلی باشد یا شمارهگذاری سکوهای دو استادیوم نقش جهان و فولادشهر تبدیل به یکی از دغدغههایش شود. یا اینکه مدام در تماس باشد تا ببیند تجهیزات فیبر نوری در فلان ورزشگاه به کجا میرسد!
در اینکه فدراسیون، متولی فوتبال ایران است شکی وجود ندارد، اما آیا باید فعالیتی خارج از حیطه وظایف خود انجام بدهد؟ آیا باید حواسش متمرکز صندلیهای ورزشگاه یک تیم لیگ برتری باشد؟ آیا به رئیس فدراسیون فوتبال اسپانیا ارتباط دارد که مثلاً ورزشگاه خانگی مایورکا مجهز به صندلیهای شمارهدار است یا نه؟ همه این فعالیتهای خارج از وظیفه انجام میشود و البته تعریف و تمجیدی هم متوجه مهدی تاج نمیشود. همان بحثی که ابتدا به آن اشاره کردیم. با تمجید غریبه هستیم، اما تا دلتان بخواهد نقد میکنیم و از کاه کوه میسازیم.
ورود ویای آر و تجهیز ورزشگاهها به این سیستم اتفاق بزرگی است که باشگاهها نقشی در آن ندارند. دقیقاً بر خلاف تمام دنیا که فدراسیون فوتبال فقط وظیفه نظارت را بر عهده دارد و دلاری هم هزینه نمیکند. در فوتبال ایران، اما همه چیز برعکس است، مدیر باشگاه ارکان فدراسیون فوتبال را به سلابه میکشد، اما وقتی پای ورود ویای آر میرسد، کمکی نمیکند. رسم باشگاهداری در ایران همین است، نقشها تغییر کرده و فدراسیون کارهایی را انجام میدهد که اصلاً بر عهدهاش نیست. آیا نیازی به اطلاعرسانی و تعریف و تمجید نیست؟
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "برای اقدامات مهم مهدی تاج؛ استاد در نقد، غریبه با تمجید" هستید؟ با کلیک بر روی ورزشی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "برای اقدامات مهم مهدی تاج؛ استاد در نقد، غریبه با تمجید"، کلیک کنید.