بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus Zenbook UX21E نسل دوم i5
توضیحات
مدل لپ تاپ ایسوس ایسوس Zenbook UX21E
لپ تاپ ایسوس UX21E طراحی و ساخت Zenbook به طور کامل از آلومینیوم ساخته شده است و به لطف پردازش با استفاده از دستگاه های CNC، نتیجه نهایی یک بدنه بسیار بادوام و بدون نقص است. قاب پشتی صفحه نمایش نیز مانند تبلت های خانواده ترانسفورمر با بافت گرد بسیار زیبایی تزئین شده است. به جرات می توان گفت که ایسوس در ساخت Zenbook ها سنگ تمام گذاشته و حتی به کوچک ترین جزئیات اهمیت داده شده است و نتیجه نهایی یکی از زیباترین کامپیوترهای خانگی است که تا به حال دیده ایم. سیستم خنک کننده دستگاه به گونه ای طراحی شده است که با وجود ضخامت کم، هنگام کار با آن، بدنه گرم و تحریک نشود. لولای صفحه نمایش نیز بسیار محکم ساخته شده است و در اثر ضربه های روزانه خم نمی شود و نمی پیچد.
بدنه کلی آن گوه ای شکل است و شباهت زیادی به لپ تاپ های مک بوک ایر اپل دارد. البته با این تفاوت که کمی از آنها باریکتر است. به لطف طراحی فوق العاده باریک و وزن مناسب این اولترابوک ها، حمل و نقل و جابجایی آنها فوق العاده آسان و دلپذیر است. ایسوس تمام تلاش خود را کرد تا لپ تاپ ایسوس UX21E را ظریف تر، نازک تر و سبک تر کند بدون اینکه عملکرد آن کاهش یابد. صفحه نمایش ایسوس، مانند صفحه نمایش اپل، از یک پنل TN به جای صفحه نمایش IPS برای صرفه جویی در هزینه های ساخت این اولترابوک استفاده می کند. اما تنها استفاده از پنل های TN نقطه ضعف محسوب نمی شود زیرا مک بوک ایر نیز از همین پنل استفاده می کند اما کیفیت تصویر فوق العاده بالاست. پنلی که ایسوس بر روی این اولترابوک قرار داده است، نور فوق العاده ای دارد و می توان گفت حتی از صفحه نمایش مک بوک ایر نیز روشن تر است. کنتراست تصویر و دقت رنگ نیز کاملا راضی کننده است. همچنین یک برنامه پیش فرض کالیبراسیون رنگ تصویر وجود دارد که می توان از آن برای بهبود رنگ های تولید شده استفاده کرد.
شاید تنها نقطه ضعف صفحه نمایش Zenbook زاویه دید آن باشد که مانند اکثر لپ تاپ هایی که از پنل TN استفاده می کنند، در حالت افقی خوب است اما در حالت عمودی بسیار محدود است. البته به لطف لولاهای بسیار خوب این صفحه نمایش به راحتی می توان آن را به عقب یا جلو خم کرد و از افت کیفیت تصویر به دلیل تغییر زاویه دید جلوگیری کرد. با این حال، به طور کلی می توان گفت که صفحه نمایش این اولترابوک بسیار بهتر از صفحه نمایش های قرار داده شده در اکثر لپ تاپ ها و کامپیوترهای موجود در بازار است، بالای این صفحه نمایش یک دوربین تحت وب VGA تعبیه شده است که در شرایط نوری خوب می توانید آن را بگیرید. تماس های ویدیویی بسیار خوبی با او ورودی ها و خروجی ها Zenbook ها از یک درگاه USB 2.0 و یک درگاه USB 3.0 استفاده می کنند. دلیل اینکه ایسوس هر دو پورت را به عنوان USB 3.0 انتخاب نکرد، کنترلر Fresco Logic FL1009 دستگاه است. این کنترلر در کنار پورت USB 3.0 قرار داشت و هیچ راه تمیزی برای اتصال این کنترلر به طرف دیگر دستگاه وجود نداشت. علاوه بر این دو پورت، یک پورت صوتی ترکیبی، یک خروجی mini VGA و یک خروجی micro HDMI بر روی بدنه این دستگاه ها قرار داده شده است. لازم به ذکر است که مدل های 13.3 اینچی مجهز به کارت خوان SD نیز هستند. کیبورد و ترک پد با وجود ابعاد خاص و فضای محدود این دستگاه، ایسوس موفق شد کیبورد بسیار خوبی را روی آن قرار دهد. تمامی کلیدها به جز کلیدهای چهار طرفه دارای اندازه استاندارد هستند. ممکن است کلیدها به اندازه کلیدهای مک بوک ایر صاف نباشند، اما بازخورد کلیدها بسیار خوب است و می توانید به راحتی، سریع و بدون خطا در تایپ با کیبورد کار کنید. با وجود قیمت نسبتاً بالای این دستگاه، این که ایسوس کیبورد Zenbook را به نور پس زمینه مجهز نکرده، کمی تعجب آور است.
البته نبود نور پس زمینه نقطه ضعف بزرگی نیست اما امیدواریم ایسوس در مدل های بعدی لپ تاپ ایسوس UX21E این نقص را برطرف کند. او همچنین بسیار بلند است. علاوه بر دو کلید قرار داده شده در پایین ترک پد، کل سطح ترک پد نیز می تواند به عنوان یک کلید عمل کند. یعنی با فشار دادن سطح ترک پد می توانید عملکرد دکمه سمت چپ ماوس را انجام دهید و اگر با دو انگشت آن را فشار دهید نقش دکمه سمت راست را ایفا می کند. علاوه بر این، به لطف کنترلر Sentelic، این ترک پد از دستورات دو و سه انگشتی نیز به طور کامل پشتیبانی می کند. سخت افزار داخلی و باتری Zenbooks با پیکربندی های مختلفی در بازار عرضه می شوند، اما همه آنها از پردازنده های Core i5 و Core i7 اینتل دو هسته ای و چهار هسته ای استفاده می کنند. به لطف این پردازنده های قدرتمند، ذن بوک ها از نظر قدرت پردازشی با مک بوک ایر برابری می کنند، اما از آنجایی که ذن بوک ها فقط از SSD های پرسرعت استفاده می کنند، عملکرد کلی سریع تری را نشان می دهند. از آنجایی که این اولترابوک ها کارت گرافیک مجزا ندارند و از پردازنده گرافیکی Intel HD 3000 استفاده می کنند، برای انجام بازی های کامپیوتری مناسب نیستند و برای محاسبات گرافیکی سبک در نظر گرفته شده اند. مدل 11.6 اینچی ایسوس دارای باتری 35 واتی نصب شده است، در حالی که مدل 13.3 اینچی از باتری 50 واتی قدرتمندتری استفاده می کند. لازم به ذکر است که باتری این اولترابوک ها توسط کاربر قابل تعویض نیست. مدل 11.6 اینچی در تست مرورگر اینترنت انجام شده توسط مرورگر IE8 و با روشنایی متوسط صفحه نمایش نزدیک به 4.5 ساعت بارگیری کرد که کمی بهتر از MacBook Air است، اما در کل متوسط در نظر گرفته می شود. خلاصه Zenbook اولین خانواده اولترابوک از شرکت ایسوس است و به جرات می توان گفت که ایسوس در ساخت این دستگاه ها کار بسیار خوبی انجام داده است. طراحی و ساخت این اولترابوک ها به بهترین شکل انجام شده و سخت افزار داخلی آن ها به لطف استفاده از پردازنده های قدرتمند و حافظه های سریع SSD برای اکثر کاربران مناسب است. شاید این محصولات برای علاقه مندان به بازی های کامپیوتری مناسب نباشند، اما اولترابوک ها معمولا محصولاتی هستند که علاقه مندان به بازی های کامپیوتری جزو بازار هدف نیستند. صفحه نمایش باکیفیت، صفحه کلید عالی و باتری قدرتمند، Zenbooks را به رقیبی جدی برای لپ تاپ های MacBook Air تبدیل کرده است و اغراق نیست اگر بگوییم خانواده Zenbook ایسوس یکی از بی عیب و نقص ترین و شگفت انگیزترین رایانه های شخصی موجود در بازار هستند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus Zenbook UX21E نسل دوم i5" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus Zenbook UX21E نسل دوم i5"، کلیک کنید.