بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo G50-30 نسل چهارم i3

توضیحات

مدل لپ تاپ لنوو G50-30

لپ تاپ Lenovo G50-30 از سری G Ideapad می باشد. لپ تاپ های لنوو برای مصارف عمومی هستند که علاوه بر کیفیت ساخت بالا، جزو لپ تاپ های اقتصادی و مقرون به صرفه این شرکت هستند. تمامی علاقه مندان و فعالان فناوری در حوزه کامپیوتر و لپ تاپ با نام شرکت لنوو آشنا هستند و نیازی به صحبت در مورد کیفیت محصولات این شرکت نیست.

مهم نیست لنوو لپ‌تاپ‌هایش را چقدر ارزان می‌سازد، باز هم می‌توانید کیفیت آن‌ها را ببینید. وقتی نوبت به طراحی و تولید محصولاتش می رسد، لنوو چیزی کم و بیش برای مشتریانش باقی نمی گذارد.

طراحی و ساخت تمامی قسمت های شاسی و بدنه لپ تاپ لنوو G50-30 از پلاستیک مرغوب ساخته شده است و تنها اطراف کیبورد و کف دست با روکش آلومینیومی صیقلی تزئین شده است که لنوو را از این بابت تحسین می کند. نشان می دهیم زیرا وجود این روکش آلومینیومی این حس را ایجاد می کند که هنگام کار با G50-30 یک لپ تاپ گران قیمت و باکیفیت به کاربر منتقل شده است.

یکی از اصلی ترین تغییراتی که در سری G50-30 نسبت به G510 ایجاد شده، کاهش قابل توجه ضخامت دستگاه است. لپ تاپ Lenovo G50-30 تقریباً 34 میلی متر ضخامت دارد، اما لنوو ضخامت G50-30 را به 25 میلی متر کاهش داده است، علاوه بر ضخامت، وزن G50-30 نیز 100 گرم کاهش می یابد که افزایش می یابد. ارگونومی و در نتیجه جابجایی و حمل و نقل لپ تاپ آسان است. کیفیت ساخت نیز برای یک لپ تاپ همه منظوره کم هزینه کاملاً مناسب و رضایت بخش در نظر گرفته می شود و بدنه G50-30 به راحتی می تواند ضربه ها و استرس های ایجاد شده در هنگام استفاده و جابجایی روزانه را تحمل کند.

قاب پشت صفحه نمایش و پایین دستگاه لنوو دارای بافت فایل مانند بسیار نرمی است که امنیت خوبی در دست ایجاد می کند و از لیز خوردن دستگاه جلوگیری می کند. البته لازم به ذکر است که این پارچه توانایی بالایی در جذب چربی از دست ها دارد. پورت ها و اتصالات از نظر پورت ها و اتصالات، G50-30 تقریباً به عنوان یک لپ تاپ همه منظوره کامل است.

دو طرف لپ تاپ لنوو دارای سه درگاه USB است که تنها یکی از آنها USB 2.0 و دو طرف دیگر USB 3.0 است. علاوه بر این، خروجی های ویدئویی HDMI و VGA، پورت شبکه اترنت و درایو نوری نیز بر روی این دو لبه نصب شده است. متأسفانه لنوو استفاده از کنترلرهای شبکه 10/100 را در لپ تاپ های همه منظوره خود متوقف نکرده است و پورت شبکه G5030 تنها از سرعت 100 مگابیت بر ثانیه پشتیبانی می کند. نسل چهارم بلوتوث و وای فای با پشتیبانی از استاندارد 802.11 b/g/n نیز تنها راه های ارتباط بی سیم با G5030 خواهند بود. این لپ تاپ لنوو دارای اسلات کارت خوان و اسپیکر نیز می باشد که از اتصالات دستگاه که بگذریم به صفحه نمایش آن می رسیم که پنل و آینه تمام براق TN با وضوح استاندارد 768×1366 است.

صفحه نمایش G50-30 نسبتاً میان رده است، با روشنایی، کنتراست و کیفیت رنگ غیرجذاب، زاویه دید محدود و تراکم پیکسل کم. البته، این نوع صفحه نمایش در لپ تاپ های همه منظوره ارزان بسیار رایج است و انتظار نداشته باشید که در رقبای هم قیمت این دستگاه، صفحه نمایش بهتری پیدا کنید.

متأسفانه براق بودن صفحه نمایش G50-30 در کنار روشنایی نسبتاً کم آن، استفاده از دستگاه را در فضای باز در نور شدید و نور مستقیم خورشید تقریباً غیرممکن می کند. زیر کف این لپ تاپ لنوو دو بلندگوی استریو مجهز به فناوری صدای پیشرفته Dolby قرار دارد. کیفیت صدای این اسپیکرها بسیار خوب است اما قدرت چندانی ندارند و نمی توانند کل اتاق را پوشش دهند.

این بلندگوها برای گوش دادن به کتاب های صوتی یا موسیقی مناسب هستند، اما اگر با لپ تاپ خود به موسیقی گوش می دهید یا فیلم تماشا می کنید، بهتر است از اسپیکر یا هدفون خارجی استفاده کنید. صفحه کلید و تاچ پد لپ تاپ های لنوو به دلیل استفاده از کیبوردهای بسیار خوب این شرکت به نام AccuType همیشه به محصولاتی مناسب برای تایپ تبدیل شده اند و G50-30 نیز از این قاعده مستثنی نیست.

کلیدهای کیبورد این لپ تاپ کمی فرو رفته و ارگونومی بالای آن ها باعث می شود انگشتان شما به راحتی روی آن بنشینند. علاوه بر این، فاصله، آستانه و عمق کلیدها نیز رتبه بندی خوبی دارند. بنابراین کسانی که زیاد با لپ تاپ خود تایپ می کنند از G5030 کاملا راضی خواهند بود. البته لازم به ذکر است که کیبورد G5030 نور پس زمینه ندارد که البته انتظار نداشتیم در چنین رنج قیمتی شاهد آن باشیم! در پایین کلید Space یک دستگاه تاچ پد نسبتا عریض قرار دارد که مانند سری های قبلی کلید یکپارچه ندارد و دو کلید اصلی به صورت جداگانه طراحی شده است.

سطح تاچ پد بسیار صاف و بدون هیچ گونه بافتی است و در میان قسمت آلومینیومی لپ تاپ به راحتی قابل تشخیص است. حساسیت این تاچ پد بالاست و از دستورات چند لمسی پشتیبانی می کند. بنابراین کاربران G5030 نیازی به استفاده از ماوس نخواهند داشت. سخت افزار و باتری، اما به سخت افزار و قطعات داخلی دستگاه نیز نگاه می کنیم. مدل G5030 که یکی از مدل های پایین رده سری IdeaPad است از پردازنده مرکزی دو هسته ای پنتیوم یا سلرون سری N استفاده می کند این پردازنده ها جزو پردازنده های شرکت اینتل هستند و از مدل های نسبتا ضعیفی به حساب می آیند.

بنابراین این لپ تاپ ها فقط برای محاسبات سبک مانند کار با نرم افزارهای آفیس، گوش دادن به موسیقی و تماشای فیلم مناسب هستند و نباید انتظار انجام محاسبات روان مانند برنامه نویسی یا ویرایش عکس را داشته باشید. از طرفی این مدل مجهز به پردازنده های گرافیکی HD اینتل بدون حافظه اختصاصی است که از جمله پردازنده های گرافیکی ارزان قیمت رایج در بازار هستند و برای اجرای بازی های کامپیوتری چندان مناسب نیستند. از دیگر مشخصات این لپ تاپ می توان به 8 گیگابایت رم و 120 گیگابایت حافظه داخلی SSD اشاره کرد. انرژی تمامی این سخت افزار توسط یک باتری 4 سلولی لیتیوم یونی با ظرفیت 32 وات ساعت تامین می شود که می تواند تا 5 ساعت اینترنت گردی مداوم با وای فای را تضمین کند که با توجه به رنج قیمتی که دارد، مقدار بسیار خوبی است. دستگاه

خلاصه لپ تاپ Lenovo IdeaPad G5030 یکی از دستگاه های ارزان قیمت با سخت افزار متوسط، اما کیفیت ساخت بالا و طراحی زیبا است.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo G50-30 نسل چهارم i3" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، اگر به دنبال مطالب جالب و آموزنده هستید، ممکن است در این موضوع، مطالب مفید دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی لپ تاپ لنوو مدل Lenovo G50-30 نسل چهارم i3"، کلیک کنید.