بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus K53T نسل سوم AMD
توضیحات
لپ تاپ ایسوس مدل Asus K53T
لپ تاپ ایسوس مدل K53T پشت در و قسمت داخلی آن از پلاستیک ساخته شده است اما بقیه قسمت مچ از فلز آلومینیوم ساخته شده است بنابراین با وجود اینکه یک لپ تاپ عمومی است کیفیت بالاتری نسبت به رقبای خود ارائه می دهد. دادن
به هر حال ما نمی توانیم خوشحالی خود را از این موضوع پنهان کنیم. مخصوصاً در قسمت استراحت مچ و پشت در طرح طرح دار وجود دارد تا مجبور نباشیم با یک سطح کاملا صیقلی روبرو شویم.
لپ تاپ ایسوس K53T از فناوری ای به نام IceCool استفاده می کند که ایسوس آن را بسیار تبلیغ می کند. به این ترتیب دمای محل استراحت مچ دست و کیبورد حتی با استفاده زیاد و استرس شدید روی لپ تاپ هرگز بالا نمی رود و همیشه کاملا خنک است.
در واقع ایسوس در اینجا از طراحی جدیدی استفاده می کند که از یک مادربرد دو تکه استفاده می کند و با کمک لوله های تهویه و پنجره ها گرمای تولید شده را خیلی سریع دفع می کند. دمای صفحه کلید و بقیه قسمت های مچ دست همیشه کمتر از سایر قسمت های بدن است. ورودی ها و خروجی ها خوشبختانه از نظر پورت ها و اتصالات شاهد یک پورت بسیار زیبا در سری K هستیم و آن پورت USB 3.0 است. البته این پورت در همه مدل ها وجود ندارد و برخی از مدل های ارزان تر مانند K44LY یا K53E این پورت را ندارند. اما همه مدل ها دارای ورودی و خروجی صدا، خروجی تصویر VGA و پورت شبکه LAN هستند.
مدلهای گرانتر نیز مجهز به خروجی ویدئو HDMI هستند که میتوانید از آن برای اتصال لپتاپ خود به تلویزیون HD استفاده کنید.
صفحه نمایش و اسپیکر نوت بوک های ایسوس K، صرف نظر از اندازه آنها، نوت بوک های مناسبی برای انجام یک مرکز چندرسانه ای هستند. به خصوص این؛ آنها از نمایشگرهای LED بسیار با کیفیت استفاده می کنند. مدل های 14.0 و 15.6 اینچی همگی مجهز به صفحه نمایش با وضوح 1366 در 768 پیکسل هستند و مدل های 17.3 اینچی از صفحه نمایش با وضوح 1600 در 900 استفاده می کنند. در کل کیفیت صفحه نمایش ها برای نوت بوک عالی است. دسته بندی رنگ های به دست آمده بسیار روشن و طبیعی هستند و روشنایی صفحه نمایش بسیار خوب است. شاید تنها نقطه ضعف صفحه نمایش، زاویه دید عمودی محدود آن باشد، بنابراین اگر کمی بالا یا پایین صفحه نمایش را نگاه کنید، شاهد افت قابل توجهی در کیفیت تصویر خواهید بود.
تمامی لپ تاپ های سری K مجهز به بلندگوهای قدرتمند ساخت شرکت Altec Lansing برای تولید صدایی قدرتمند هستند.
• کیبورد و صفحه کلید تاچ پد با اینکه از نوع جزیره های مدرن تری با کلیدهای مجزا نیست، اما بسیار خوب کار می کند. با این حال، صفحه کلید ASUS K نیز بسیار دوست داشتنی است.
شاسی آن تحت فشار به جایی خم نمی شود و خود کلیدها آستانه و عمق خوبی دارند. تاچ پد آنقدر بزرگ نیست، اما حساس است. این تاچ پد از نوع مولتی تاچ است و عملکردی کاملا استاندارد و صحیح را نشان می دهد در اینجا نیز شاهد فناوری جدیدی به نام Palm Proof هستیم. بنابراین، اگر در یک وسیله نقلیه تایپ میکنید، ممکن است به دلیل ضربهها و کلیکها، قسمت پایین کف دست شما به پد لمسی برخورد کند. در اکثر رایانه های نوت بوک، این مشکل با غیرفعال کردن موقت تاچ پد حل می شود. اما ایسوس راه حل جدیدی ارائه کرده است. بنابراین، با استفاده از فناوری جدید Palm Proof، این تاچ پد توانایی تمایز بین ضربههای انگشت کلیکی و ضربههای لبه کف دست را دارد، بنابراین روی ضربههای لبه کف دست تأثیری نمیگذارد.
• سخت افزار داخلی، همانطور که گفتیم، این نوت بوک ها در پیکربندی های نسبتا متنوع و قدرتمندی ساخته شده اند. اکثر پیکربندی ها از پردازنده های Core اینتل یا پردازنده های چهار هسته ای سری A AMD استفاده می کنند. پردازنده Core i7 که قدرتمندترین آنهاست، یک پردازنده چهار هسته ای با قابلیت تولید چهار هسته مجازی و کار با مجموع هشت هسته (تکنولوژی Hyper-Threading) است که عملکرد بی نظیری را ارائه می دهد.
پردازنده های Core i5 و Core i3 ذاتاً دو هسته ای هستند و امکان ایجاد دو هسته مجازی دیگر را نیز دارند. پردازنده های AMD در پیکربندی های مدل های سری A چهار هسته ای نیز استفاده می شوند. مزیت این نوع پردازنده ها بیشتر در ارائه قابلیت های فوق العاده در چند وظیفه یا انجام همزمان چند کار است که تاثیر بسزایی در عملکرد کلی و سرعت پردازش دارد. . اما مدلهای ارزانتری با پردازندههای دو هستهای ضعیفتر اینتل پنتیوم و سلرون نیز وجود دارد.
این پردازندهها بسیار ضعیفتر از پردازندههای Intel Core هستند، اما در عوض، مدلهای مبتنی بر این پردازندهها بسیار ارزانتر هستند و انرژی کمتری مصرف میکنند. علاوه بر پردازنده، ASUS K در گرافیک های کاملاً یکپارچه یا پیکربندی های گرافیکی گسسته موجود است. کارت موجود است
در این نوت بوک ها می توانید کارت های گرافیک سری Radeon 5000، 6000 و 7000 AMD یا سری NVIDIA GeForce GT 500M و GT 600M را پیدا کنید. اگر می خواهید کارهای گرافیکی سنگین انجام دهید یا بازی های رایانه شخصی انجام دهید، تنظیمات با گرافیک مستقل انتخاب خوبی هستند.
از نظر حافظه رم و هارد، ASUS K تنوع بسیار خوبی دارد. شما می توانید از بین مدل های بین 2 تا 8 گیگابایت رم یکی را انتخاب کنید. حافظه رم بیشتر به ویژه هنگام باز کردن چندین برنامه به طور همزمان و به عنوان مثال، کار با چندین برنامه گرافیکی مفید است.
وبکم این نوتبوکها وضوح تصویر VGA را ارائه میدهد که البته چندان بالا نیست، اما برای تماسهای ویدیویی مناسب است. عملکرد این باتری در بین مدل ها بسته به اندازه صفحه نمایش و نوع سخت افزار داخلی متفاوت است، اما در کل از شارژ باتری راضی بودیم. به عنوان مثال، مدل K53SV که دارای صفحه نمایش 15.6 اینچی است و از پردازنده دو هسته ای Core i5 اینتل و کارت گرافیک NVIDIA GeForce GT 540M استفاده می کند، توانسته است از طریق Wi-Fi با روشنایی صفحه متوسط بیش از 4 در اینترنت گشت و گذار کند. ساعت و هر بار شارژ 15 دقیقه طول می کشد که مقدار نسبتا خوبی است. همین مدل در تست تماشای ویدیو توانسته نزدیک به سه ساعت و نیم شارژ داشته باشد که کاملا راضی کننده است.
• خلاصه به هر حال همانطور که گفتیم نوت بوک سری K ایسوس در رده مصرف کنندگان عمومی قرار می گیرد که مشتریان متفاوتی با نیازهای متفاوت و قیمت مناسب دارند. اگر طراحی و کیفیت عالی ایسوس را دوست دارید و در عین حال می خواهید لپ تاپی با سخت افزار لازم و اندازه مناسب داشته باشید، ایسوس K انتخاب خوبی است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus K53T نسل سوم AMD" هستید؟ با کلیک بر روی تکنولوژی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی لپ تاپ ایسوس مدل Asus K53T نسل سوم AMD"، کلیک کنید.