حوثی ها چطور جنگنده «اف ۳۵» آمریکا را فراری دادند؟

به گزارش آرتیو حوثی ها با بهره گیری از سامانه های پدافندی متحرک و استفاده از حسگرهای مادون قرمز غیرفعال برای هر هواگردی حتی جنگنده نسل پنجمی F-35 به تهدیدی جدی تبدیل شدند. حسگرهای مادون قرمز غیرفعال برخلاف رادارهای فعال هیچ سیگنالی ارسال نمی کنند بنابراین شناسایی آن ها برای سیستم های هشداردهنده هواپیما دشوارتر است.

حوثی‌ها چطور جنگنده‌ «اف ۳۵» آمریکا را فراری دادند؟

بر اساس اخباری که به رسانه ها درز کرده است یک جنگنده F-35 در یکی عملیات های اخیر ارتش آمریکا در یمن مجبور شد برای جلوگیری از برخورد با موشک زمین به هوای حوثی ها مانور خطرناکی انجام دهد. این رویداد نشان می دهد که حتی با وجود سیستم های پیشرفته ای مانند «AN/AAQ-37 Distributed Aperture System (DAS)» که از شش دوربین مادون قرمز برای شناسایی تهدیدات استفاده می کند زمان واکنش خلبان در برابر چنین تهدیداتی بسیار اندک است.

ترکیب حسگرهای مادون قرمز با رادارهای هدایت آتش

استفاده از حسگرهای مادون قرمز در کنار رادارهای هدایت آتش به حوثی ها امکان می دهد که بدون ارسال سیگنال های قابل شناسایی اهداف خود را شناسایی کنند و هدف قرار دهند. این ترکیب باعث می شود که زمان واکنش هواگرد هدف کاهش یابد و احتمال موفقیت حملات افزایش یابد.

تجربه موفق حوثی ها نشان می دهد که حتی پیشرفته ترین هواگردهای نظامی نیز در برابر تهدیدات غیرمتعارف آسیب پذیر هستند. استفاده خلاقانه از تکنولوژی های ساده اما موثر در یمن نشان داد که برای بقا در میدان نبرد مدرن باید در استراتژی های پدافندی و سیستم های هشداردهنده برای مقابله با تهدیدات نوظهور تحول ایجاد کرد.

منبع: twz

۵۸۵۸

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "حوثی ها چطور جنگنده «اف ۳۵» آمریکا را فراری دادند؟" هستید؟ با کلیک بر روی پزشکی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "حوثی ها چطور جنگنده «اف ۳۵» آمریکا را فراری دادند؟"، کلیک کنید.