تاثیر اطلاعات هواشناسی در کشاورزی هوشمند و پایدار

تاثیر اطلاعات هواشناسی در کشاورزی هوشمند و پایدار

آرتیو/مازندران معاون سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: تدوین تقویم زراعی هوشمند بر اساس داده های ۳۰ ساله اقلیمی استان و  برگزاری دوره های آموزشی برای کشاورزان در زمینه استفاده از اطلاعات هواشناسی در اولویت این معاونت قرار دارد.

هادی باقری شامگاه یک شنبه ۱۷ فروردین در نشست تخصصی «دیسکاشن هواشناسی» که با حضور مدیران و کارشناسان دو دستگاه برگزار شد به تشریح محورهای اصلی این همکاری پرداخت.

وی اظهار کرد: استفاده از پیش بینی های هواشناسی می تواند به کشاورزان در برنامه ریزی بهتر برای کشت محصولات پاییزه مانند کلزا و گندم کمک کند.

باقری با اشاره به چالش های پیش رو گفت: برای افزایش دقت پیش بینی ها در مناطق کوهستانی نیاز به نصب ایستگاه های هواشناسی محلی داریم. همچنین حمایت از کشاورزان خرده پا برای بهره گیری از فناوری های نوین ضروری است.

معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به اهمیت کنترل آفات و بیماری ها در این حوزه گفت: اطلاعات دقیق هواشناسی به ما کمک می کند تا داشته زمان بندی مناسبی برای مبارزه با آفات مانند کرم ساقه خوار برنج باشیم و از سمپاشی های بی موقع جلوگیری کنیم.  

وی تأکید کرد: این همکاری ها می تواند کشاورزی مازندران را به سمت پایداری و بهره وری بیشتر سوق دهد و در حفظ منابع آب و خاک استان مؤثر باشد.

پایان خبر آرتیو

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تاثیر اطلاعات هواشناسی در کشاورزی هوشمند و پایدار" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تاثیر اطلاعات هواشناسی در کشاورزی هوشمند و پایدار"، کلیک کنید.